Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina marcaj rutier Kontur 700 HPK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kontur 700 HPK
Out Of stock
Descriere
Acest utilaj poate fi folosit in climat moderat cu temperaturi de 5-30 de grade Celsius si la o umiditate relativa a aerului care nu depaseste 85%. In ambele cazuri (plastic rece sau aplicare de vopsea) se pot aplica si microbile.

SPECIFICATII TEHNICE:
Curatarea mixerelor si altor componente poate fi facuta in timpul aplicarii plasticului cu ajutorul unui panou de comanda si necesita o atentie minima din partea staff-ului, un consum minim de solvent. Se pot folosi si resturi de solvent ramase.

FUNCTIONALITATE:
Pentru a usura pre-tratamentul preliminar al drumului inainte de aplicarea efectiva a marcajului, a fost instalata o matura pentru curatarea mecanica a drumului. Utilajul este condus in mod hidraulic, fapt ce permite ajustarea fina a echipamentului de transport si de lucru cu un grad mare de stabilitate. Existenta unui mod de croaziera in sistem permite aplicarea marcajului la o viteza constanta.

COMFORT:
Este necesara o scurta perioada de timp pentru reajustarea utilajului pentru aplicare cu un material diferit. Masina este echipata cu un sistem de directie hidraulic aditional pentru a usura manevrarea in conditii de oras, de trafic, ceea ce confera un control mai bun asupra masinii.

CALITATE:
Utilajul este echipat cu un motor diesel eficient 1.9 TDI VOLKSWAGEN cu o putere de 63 kWh. Existenta unei retele de service eficienta si vasta din partea VOLKSWAGEN permite mentenanta permanenta a motorului si reparatii usor de facut in caz de nevoie.

FIABILITATE:
Utilajul contine componente produse de Graco, Danfoss, Festo si Dari, ceea ce ii garanteaza fiabilitatea si o durata de viata cat mai mare.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura