Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina marcaj rutier Kontur 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kontur 100
Out Of stock
Descriere
Eficienta utilajului:
Folosirea vopselei la presiuni inalte in timpul aplicarii marcajului rutier permite lucrul cu vopsele ce au o vascozitate ridicata si un procent ridicat de continut non-volatil. Datorita acestor caracteristici, vopseaua se usuca rapid si nu se imprastie. O pedala si un comutator pentru modul de marcare asigura pornirea optima a pistolului de vopsea, cu tipul si calitatea aplicarii predefinite.

FUNCTIONALITATE:
Metoda de marcare "fara aer" permite obtinerea de margini perfect drepte la aplicarea marcajului. Folosind supape cu distributii proportionale dar si un sistem de control electronic la punerea in miscare a utilajului asigura ajustari optime ale vitezei de lucru si de miscare.
Un indicator foarte subtire pemite aplicarea liniei in stricta concordanta cu marcajul deja existent in cazul reaplicarii marcajului rutier peste linii mai vechi.

COMFORT:
Dimensiunile relativ mici ale utilajului permit folosirea acestuia in interiorul oraselor, fara a deranja ritmul traficului. Sistemul de directie hidraulic asigura o manevrabilitate ridicata in parcari, drumuri inguste si curbe bruste.

CALITATE:
Pistolul de vopsea manual cu un sistem de indepartare a electricitatii statice permite aplicarea marcajului in concordanta cu un sablon predefinit, pana la 10 metri departare de utilaj.

FIABILITATE:
Utilajul contine componente de la firme renumite ca Graco, Danfoss, Festo si Fini, fapt ce ii asigura calitatea dar si o durata de viata mai lunga.
INFORMATII ADITIONALE:
O incarcatura de material pentru efectuarea marcajului este suficienta pentru aplicarea a 200 mp de marcaj. Pentru transportul utilajului este necesara o remorca cu o capacitate de nu mai putin de o tona.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura