Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina marcaj rutier Kontur 700 TP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kontur 700 TP
Out Of stock
Descriere
"Kontur 700TP" a fost proiectat pentru aplicarea de marcaj rutier orizontal pe suprafete de asfalt si ciment cu material termoplastic modern si microbile reflectorizante. Performantele maxime ale utilajului se ridica la 2000 mp de marcaj intr-o singura tura (aprox 8 ore de lucru).

Specifiatii tehnice:
O matura este instalata pe utilaj pentru curatare mecanica a suprafetei drumului, fapt ce permite curatarea preliminara facila a drumului inainte aplicarii efective a marcajului. Existenta unui sistem de control tip croaziera permite aplicarea marcajului la o viteza constanta.

FUNCTIONALITATE:
Utilajul are o cadru solid, lucru ce permite diminuarea impactului utilajului cu gropi sau alte obstacole ce pot interveni in procesul de marcare, dar si prelungirea duratei de viata a utilajului.

COMFORT:
Matura, extruder-ul dar si scaunul operational pot fi instalate pe oricare parte a utilajului (dreapta sau stanga). Masina de marcaj este echipata cu un sistem de directie hidraulic performant pentru a facilita manevrarea acesteia in conditii de oras, cu trafic intens.

CALITATE:
Utilajul este pun in miscare in mod hidraulic, ceea ce permite ajustarea facila a echipamentului de drum dar si de lucru, cu un nivel mare de stabilitate.

FIABILITATE:
Utilajul este echipat cu un motor eficient diesel 1.9 TDI VOLKSWAGEN cu o putere de 63 kwh. Existenta unui sistem vast si performant de service al VOLKSWAGEN, in majoritatea tarilor, permite repararea utilajului in cazul unei defectiuni intr-un timp extrem de scurt. De asemenea, masina contine componente de la firmele Graco, Danfoss, Festo si Dari, bine cunoscute pentru performantele acestora, fapt ce asigura durata de viata lunga a utilajului si fiabilitatea acestuia.

INFORMATII ADITIONALE:
Rezervorul pentru termoplastic este facut din otel inoxidabil si echipat cu un mixer vertical. Incalzirea rezervorului se face cu ajutorul unui agent de incalzire aprins de un injector. Combustibilul si temperatura materialului sunt controlate cu ajutorul unui dispozitiv de control al incalzirii.
Pompa cu melc este echipata cu un sistem de control al rotatiilor care permite reglarea consumului de combustibil in functie de tipul de marcaj aplicat.
Extruder-ul este proiectat pentru aplicarea marcajului rutier cu termoplastic urmat de aplicarea microbilelor reflectorizante. Acesta permite aplicarea de linii cu o latime intre 5 si 40 cm in combinatii variate. In mod standard, acesta este echipat cu 8 supape cu o latime de 5 cm fiecare. La cererea, latimea supapelor dar si cantitatea acestora pot fi modificate. Sistemul de control al deschiderii supapelor permite aplicare de liniii continue dar si "de zgomot", linii cu structura periodica dar si cu model.
Atat valvele cat si intregul corp ale acestui extruder sunt alimentate cu caldura, ceea ce elimina racirea termoplasticului in timpul procesului de lucru. Incalzirea tuturor elementelor sistemului de aplicare cu termoplastic (rezervoarele, pompa cu melc si extruderul) asigura precizia temperaturii plasticului in timp ce acesta se afla in cazan dar si la aplicarea acestuia pe drum. Tot acest aspect garanteaza conditii optime pentru aplicarea termoplasticului, ceea ce ii garanteaza durata de viata maxima.
Extruderul este echipat cu un sistem special de curatare pentru prevenirea infundarii si eliminarea altor particule dure. Acest sistem permite deschiderea maxima a tuturor supapelor creand o trecere neobstructionata a acestor particule dure. Sistemul de curatare expresa poate fi folosit chiar si in timpul procesului de aplicare.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura