Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina marcaj rutier Shmel 11C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SHMEL 11C
Out Of stock
Descriere
Eficienta utilajului:
Constructia solida a utilajului permite prevenirea influentelor legate de inegalitatea si turbulentele drumului, aplicand un marcaj cu linii perfect drepte.
"Shmel 11C" are dimensiuni relativ reduse si o manevrabilitate ridicata ce permite lucrul atat pe drumuri largi, nationale, cat si pe drumuri inguste, locale.

FUNCTIONALITATE:
Masina de marcaj rutier "SHMEL 11C" foloseste un cadru nou de masina ce asigura un nivel inalt de operare facila a masinii. Sistemul "Videomarker" simplifica procesul de marcare si mareste considerabil acuratetea masinii la trasarea marcajului pe drum.

COMFORT:
Acum marcajul este si mai usor de controlat intrucat operatorul are posibilitatea de a controla intregul proces din cabina, unde este instalat un sistem de aer conditionat. Eficacitatea constructiei blocurilor de marcare permite instalarea acestora in pozitie de operare foarte repede si cu un efort minim. De asemenea, panoul de control este foarte simplu, usor de folosit si prietenos cu utilizatorul.

FIABILITATE:
Filtrele de purificare primara si detaliata (fina) instalate pe utilaj permit un proces neintrerupt de aplicare a marcajului. De asemenea, aceste filtre extind durata de viata a duzelor de vopsea si pompelor de vopsea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura