Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termoplastic pentru marcaje rutiere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Termoplasticul este un tip de material pentru efectuarea marcajelor rutiere ce se poate aplica pe asfalt sau ciment atat manual cat si cu ajutorul unor echipamente de aplicare speciale.

Instructiuni de aplicare:
1. Recomandat pentru aplicare pe vreme uscata, pe asfalt sau ciment uscat si curat si la o temperatura nu mai mica de +5 grade Celsius si nu mai mare de +30 grade Celsius, cu o umiditate relativa a aerului de nu mai mult de 80%.
2. A nu se aplica pe suprafete nepregatite sau necuratate dinainte.
3. A se aplica manual sau folosind echipamente specializate de aplicare a marcajului.
4. Traficul este admis doar dupa 30 de minute de la aplicare.
5. A nu se aplica pe marcaje vechi care s-au degradat cu mai putin de 10%.
6. Temperatura de topire este de cca. 190-200 grade Celsiul (+-5). Nu supraincalziti materialul.
7. Volumul care se doreste a fi topit depinde de cerintele si particularitatile echipamentului de aplicare a marcajului. Nu incalziti acelasi material mai mult de 2 ori.
8. Grosimea liniilor ce urmeaza a fi aplicate pe o suprafata netratata este de 2-4 mm. Grosimea liniilor ce urmeaza a fi aplicate pe o suprafata tratata este de 2 mm.
9. Consumul de material depinde de conditiile si tratamentul suprafetei de drum, dar si de grosimea marcajului ce urmeaza a fi aplicat. Consumul este in jurul a 400 - 1200 kg/ 1 km de linie continua cu o latime de 10 cm.
10. Microbilele reflectorizante sunt aplicate manual deasupra unui strat proaspat de vopsea prin metoda gravitationala. Consumul mediu este de 200-300 g/mp. Pentru a obtine insa cele mai bune rezultate este recomandat un consum de 400-2000 g/mp, depinzand de grosimea stratului aplicat.
11. Alb in juul a 80%.

CONDITII DE STOCARE:
Este recomandata stocarea si transportarea in containere inchise etans la o temperatura de +30 grade Celsius. A se evita actiunea directa a razelor solare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura