Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea pentru marcaj rutier Kontur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vopseaua monocomponenta pentru marcaj rutier "Kontur" a fost proiectata pentru marcaje longitudinale, treceri de pietoni sau autostrazi inter-urbane.

Informatii generale:
Vopseaua este pregatita pentru uz imediat. Este necesara aplicarea vopselei cu echipament specializat pentru marcaj rutier, atat airless cat si pneumatic, pe suprafete de asfalt sau ciment uscate si curate, la temperaturi nu mai mici de +50 grade Celsius, cu o umiditate relativa a aerului de maxim 85%. Diluantul ce poate fi procurat la cererea clientului este folosit pentru curatarea echipamentului de marcaj rutier dupa folosirea acestuia in procesul de marcare. Consumul recomandat de vopsea este de 500-800 grame/mp, depinzand de intensitatea traficului in zona vizata, tipul de marcaj ce urmeaza a fi aplicat si starea suprafetei drumului. Consumul recomandat de microbile este de 200-250 grame/mp. Perioada de garantie pentru vopseaua aflata in serviciu activ este de cel putin 6 luni.

SPECIFICATII:
Scopul de baza al aplicarii vopselei de marcaj rutier pe suprafata drumului este cel de a creste nivelul general de siguranta al traficului. Vopseaua are un efect de albeata durabil si un timp de uscare foarte scurt. Pentru demarcarea unor linii aplicate deja, este disponibila si vopsea de culoare neagra. Exista si alte optiuni de culori ca cea galbena pentru treceri de pietoni si aplicari temporare si cea rosie sau portocalie pentru marcarea "insulelor" de siguranta, zone ce apartin unor fabrici, etc.

PRODUS:
Vopsea acrilica monocomponenta pentru marcaj rutier pentru uz direct atat in interiorul cat si exteriorul oraselor, recomandata pentru a fi folosita impreuna cu microbile reflectorizante.

CARACTERISTICI:
Vopseaua este obtinuta pe baza de rasini acrilice. Compozitia chimica a vopselei "Kontur" ii asigura a durata mare de viata, uscarea extrem de rapida dar si o albeata lucioasa, durabila in timp.

FOLOSIRE:
Este recomandata aplicare vopselei "Kontur" pe suprafete de beton sau asfalt (drumuri, intersectii, parcari) curate si uscate. Vopseaua este pregatita pentru uz direct. La temperaturi mai joase de 10 grade Celsius, vopseaua poate fi diluata cu 3% solvent organic. Marcarea trebuie facuta la temperaturi nu mai mici de 5 grade Celsius pe suprafete uscate si curate, cu pistoale pneumatice sau "airless". Curatarea echipamentului trebuie facuta cu ajutorul solventilor organici.
Aplicarea optima e cuprinsa intre 540 - 700 g/mp, ceea ce confera o grasime, cu microbile reflectorizante, de 350 pana la 450 m. Adaosul de microbile trebuie sa fie de 200 pana la 350 g/mp.
Aplicarea de microbile trebuie facuta sub presiune, nu mai tarziu de 5 secunde de la aplicarea vopselei. Tipuri recomandate de microbile: 100/600 H(T), 125/630 MB9B2H(T) produse de Interminglass Co. Ltd. sau MB.1.B2. T(P) produsa de Sovitec.
Timpul de uscare a vopselei este intre 8 si 20 de minute, depinzand de starea vremii. Vopseaua este destinata atat aplicarii pneumatice cat si de tip "airless".

AMBALARE:
Vopseaua este ambalata in galeti metalice de 33 kg.

CULORI ADITIONALE:
Vopseaua este disponibila si in galben, rosu, portocaliu sau negru.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura